Тренутно сте на:
 
Вести са факултета
  Најновије вести
 


Повезани садржаји:
 
Најновије вести
Архива вести
 

Навигација:
 
Почетна страна
 







 
ВЕСТИ И ДОГАЂАЈИ
НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИАРХИВА ВЕСТИ

УРУЧЕНИ ИНДЕКСИ НОВОЈ ГРУПИ СТРАНИХ СТУДЕНАТА

Другој групи страних студената ИАС медицине на енглеском језику данас су свечано уручени индекси у амфитеатру ФМН. Индексе за 78 студената који су у Крагујевац стигли из Индије, Нигерије, Бразила, Новог Зеланда, Ирака и других европских и светских земаља индексе је уручила руководилац студијског програма ИАС медицине на енглеском језику проф. др Ивана Живановић Мачужић . Она је поздравила нове студенте и пожелела им добродошлицу на ФН у Крагујевцу истичући да их у наредном периоду очекује дуготрајан и предан рад као и да су сви наставници и сарадници, уз знање и вештине које ће им пренети, ту да и у сваком смислу помогну.

Настава на ИАС медицине на енглеском језику , новоакредитованом студијском програму нашег Факултета, почела је 30.октобра а новој групи студената настава креће од понедељка 20.новембра. Овај студијски програм, поред 59 бруцоша уписали су и студенти виших година медицине, који су у Крагујевац дошли са свих страна света због , како кажу, добрих референци које наш факултет има. У првој години новог студијског програма на ФМН биће уписано укупно 286 страних студената, тако да је до краја године планирана још једна свечана додела индекса.








Због промене SSL протокола у nonSSL, повремено може доћи до неисправности линкова на страницама, у том случају пробајте без протокола https://. Извињавамо се на свим могућим сметњама.