Trenutno ste na:
 
Vesti sa fakulteta
  Najnovije vesti
 


Povezani sadržaji:
 
Najnovije vesti
Arhiva vesti
 

Navigacija:
 
Početna strana
 







 
VESTI I DOGAĐAJI
NAJNOVIJE VESTIARHIVA VESTI

URUČENI INDEKSI NOVOJ GRUPI STRANIH STUDENATA

Drugoj grupi stranih studenata IAS medicine na engleskom jeziku danas su svečano uručeni indeksi u amfiteatru FMN. Indekse za 78 studenata koji su u Kragujevac stigli iz Indije, Nigerije, Brazila, Novog Zelanda, Iraka i drugih evropskih i svetskih zemalja indekse je uručila rukovodilac studijskog programa IAS medicine na engleskom jeziku prof. dr Ivana Živanović Mačužić . Ona je pozdravila nove studente i poželela im dobrodošlicu na FN u Kragujevcu ističući da ih u narednom periodu očekuje dugotrajan i predan rad kao i da su svi nastavnici i saradnici, uz znanje i veštine koje će im preneti, tu da i u svakom smislu pomognu.

Nastava na IAS medicine na engleskom jeziku , novoakreditovanom studijskom programu našeg Fakulteta, počela je 30.oktobra a novoj grupi studenata nastava kreće od ponedeljka 20.novembra. Ovaj studijski program, pored 59 brucoša upisali su i studenti viših godina medicine, koji su u Kragujevac došli sa svih strana sveta zbog , kako kažu, dobrih referenci koje naš fakultet ima. U prvoj godini novog studijskog programa na FMN biće upisano ukupno 286 stranih studenata, tako da je do kraja godine planirana još jedna svečana dodela indeksa.








Zbog promene SSL protokola u nonSSL, povremeno može doći do neispravnosti linkova na stranicama, u tom slučaju probajte bez protokola https://. Izvinjavamo se na svim mogućim smetnjama.