Тренутно сте на:
 
Вести са факултета
  Најновије вести
 


Повезани садржаји:
 
Најновије вести
Архива вести
 

Навигација:
 
Почетна страна
 







 
ВЕСТИ И ДОГАЂАЈИ
НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИАРХИВА ВЕСТИ

ПРИЈЕМ ПОВОДОМ УСПЕХА НАШИХ СПОРТИСТА

Декан ФМН проф. др Владимир Јаковљевић организовао је данас пријем и коктел за спортисте ФМН који су током маја најпре освојили, у укупном пласману, треће место на овогодишњем Купу Ректора а одмах затим и треће место на 45.Медицинијади која је традиционално одржана у Будви.

Проф. Јаковљевић је поздравио све присутне спортисте и честитао им на постигнутом успеху и пожео да наредне године победе Медицински факултет у Београду и буду, у укупном пласману други, јер како је нагласио Нови Сад је немогуће надмашити. „Хвала вам свима што сте наш факултет репрезентовали на прави начин на оба такмичења“, рекао је проф. Јаковљевић.

На овогодишњем Купу Ректора, прво место освојиле су наше кошаркашице, одбојкашице и девојке које су се такмичиле у стрељаштву, док је управо у овој дисциплини у појединачног конкуренцији златну медаљу освојила наша Катарина Манојловић. Друго место припало је нашој женској рукометној екипи, док су кошаркашице и момци који су се такмичили у стрељаштву освојили треће место. На овогодишњој 45.Медицинијади у Будви, која је традиционално окупила спортисте са свих медицинских факултета, прво место освојили смо у стоном тенису. Друго место припало је нашим девојкама у кошарци и одбојци и шаху, мешовита екипа док смо бронзу освојили у мушком рукомету и пливању, стрељаштву за жене и крос трчању у женској конкуренцији.







Због промене SSL протокола у nonSSL, повремено може доћи до неисправности линкова на страницама, у том случају пробајте без протокола https://. Извињавамо се на свим могућим сметњама.