Trenutno ste na:
 
Vesti sa fakulteta
  Najnovije vesti
 


Povezani sadržaji:
 
Najnovije vesti
Arhiva vesti
 

Navigacija:
 
Početna strana
 







 
VESTI I DOGAĐAJI
NAJNOVIJE VESTIARHIVA VESTI

PRIJEM POVODOM USPEHA NASIH SPORTISTA

Dekan FMN prof. dr Vladimir Jakovljević organizovao je danas prijem i koktel za sportiste FMN koji su tokom maja najpre osvojili, u ukupnom plasmanu, treće mesto na ovogodišnjem Kupu Rektora a odmah zatim i treće mesto na 45.Medicinijadi koja je tradicionalno održana u Budvi.

Prof. Jakovljević je pozdravio sve prisutne sportiste i čestitao im na postignutom uspehu i požeo da naredne godine pobede Medicinski fakultet u Beogradu i budu, u ukupnom plasmanu drugi, jer kako je naglasio Novi Sad je nemoguće nadmašiti. „Hvala vam svima što ste naš fakultet reprezentovali na pravi način na oba takmičenja“, rekao je prof. Jakovljević.

Na ovogodišnjem Kupu Rektora, prvo mesto osvojile su naše košarkašice, odbojkašice i devojke koje su se takmičile u streljaštvu, dok je upravo u ovoj disciplini u pojedinačnog konkurenciji zlatnu medalju osvojila naša Katarina Manojlović. Drugo mesto pripalo je našoj ženskoj rukometnoj ekipi, dok su košarkašice i momci koji su se takmičili u streljaštvu osvojili treće mesto. Na ovogodišnjoj 45.Medicinijadi u Budvi, koja je tradicionalno okupila sportiste sa svih medicinskih fakulteta, prvo mesto osvojili smo u stonom tenisu. Drugo mesto pripalo je našim devojkama u košarci i odbojci i šahu, mešovita ekipa dok smo bronzu osvojili u muškom rukometu i plivanju, streljaštvu za žene i kros trčanju u ženskoj konkurenciji.







Zbog promene SSL protokola u nonSSL, povremeno može doći do neispravnosti linkova na stranicama, u tom slučaju probajte bez protokola https://. Izvinjavamo se na svim mogućim smetnjama.