Тренутно сте на:
 
Вести са факултета
  Најновије вести
 


Повезани садржаји:
 
Најновије вести
Архива вести
 

Навигација:
 
Почетна страна
 







 
ВЕСТИ И ДОГАЂАЈИ
НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИАРХИВА ВЕСТИ

ОДРЖАНО ПРЕДАВАЊЕ СТУДЕНТИМА О ПИСАЊУ НАУЧНО-ИСТРАЖИВАЧКИХ РАДОВА

У организацији нашег факултета и CNIRS-a, за студене основних студија организовано је предавање на тему ''Упутство за писање и презентовање научних и стручних радова '' које је имало за циљ да студенти медицине, фармације и стоматологије науче како се пишу научни радови и тиме се, на што бољи начин, припреме за предстојеће конгресе и научне скупове. О овој теми студенима је говорила Доц. др Тамара Николић Турнић са катедре за клиничку фармацију. Студенти су показали велико интересовање за научно-истраживачки рад и жељу да се што боље припреме за предстојећи национални конгрес који ће се, према плану, одржати на пролеће наредне године.

Због великог интересовања студената за ову радионицу, према речима доц. др Тамаре Николић Турнић са представницима CNIRS-a договорено је да се сарадња настави тако што ће студентима нашег факултета, будућим истраживачима, бити организована серија научних радионица и предавања на исте теме.





Због промене SSL протокола у nonSSL, повремено може доћи до неисправности линкова на страницама, у том случају пробајте без протокола https://. Извињавамо се на свим могућим сметњама.