Trenutno ste na:
 
Vesti sa fakulteta
  Najnovije vesti
 


Povezani sadržaji:
 
Najnovije vesti
Arhiva vesti
 

Navigacija:
 
Početna strana
 







 
VESTI I DOGAĐAJI
NAJNOVIJE VESTIARHIVA VESTI

ODRŽANO PREDAVANJE STUDENTIMA O PISANJU NAUČNO-ISTRAŽIVAČKIH RADOVA

U organizaciji našeg fakulteta i CNIRS-a, za studene osnovnih studija organizovano je predavanje na temu ''Uputstvo za pisanje i prezentovanje naučnih i stručnih radova '' koje je imalo za cilj da studenti medicine, farmacije i stomatologije nauče kako se pišu naučni radovi i time se, na što bolji način, pripreme za predstojeće kongrese i naučne skupove. O ovoj temi studenima je govorila Doc. dr Tamara Nikolić Turnić sa katedre za kliničku farmaciju. Studenti su pokazali veliko interesovanje za naučno-istraživački rad i želju da se što bolje pripreme za predstojeći nacionalni kongres koji će se, prema planu, održati na proleće naredne godine.

Zbog velikog interesovanja studenata za ovu radionicu, prema rečima doc. dr Tamare Nikolić Turnić sa predstavnicima CNIRS-a dogovoreno je da se saradnja nastavi tako što će studentima našeg fakulteta, budućim istraživačima, biti organizovana serija naučnih radionica i predavanja na iste teme.





Zbog promene SSL protokola u nonSSL, povremeno može doći do neispravnosti linkova na stranicama, u tom slučaju probajte bez protokola https://. Izvinjavamo se na svim mogućim smetnjama.