Тренутно сте на:
 
Вести са факултета
  Најновије вести
 


Повезани садржаји:
 
Најновије вести
Архива вести
 

Навигација:
 
Почетна страна
 







 
ВЕСТИ И ДОГАЂАЈИ
НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИАРХИВА ВЕСТИ

ДЕКАН ЈАКОВЉЕВИЋ ПОДНЕО ИЗВЕШТАЈ О ПЕТОГОДИШЊЕМ РАДУ

У оквиру 133. седнице Наставно научног већа Факултета медицинских наука, након усвајања свих тачака дневног реда, члановима већа обратио се декан проф. др Владимир Јаковљевић који је презентовао петогодишњи извештај о раду. Он је чланове ННВ подсетио на све резултате које је Факултет медицинских наука остварио од тренутка када је први пут изабран за декана, у септембру 2018. године до данас. Петогодишње узастопно рангирање на Шангајској листи, наставак радова на изградњи Центара изврсности који су сада у завршној фази, ширење здравствене делатности, увођење нових студијских програма, пораст уписаних на свим нивоима постдипломских студија, проширење међународне сарадње, увођење нових наставно-научних база, стабилно финансијско пословање факултета су само неке од тема које је декан истакао.

''Најбитније ми је да сам се трудио у ових пет година, и рекао бих у великој мери успео, да променим лошу атмосферу коју сам затекао у септембру 2018.године.Многе боли то што овде има толико доктораната, толико средстава и чињеница да смо ми снага. Ми смо заправо Универзитет у Универзитету. То смо постали и због тога је важно да се овај тренд рада, уважавања и дружења настави и искрено се надам да ће тако и бити'', закључио је декан Јаковљевић.

Седници ННВ, поред чланова , присуствовали су и свих шефови служби.

У наставку можете погледати ИЗВЕШТАЈ који је поднео декан проф. др Владимир Јаковљевић.








Због промене SSL протокола у nonSSL, повремено може доћи до неисправности линкова на страницама, у том случају пробајте без протокола https://. Извињавамо се на свим могућим сметњама.