Trenutno ste na:
 
Vesti sa fakulteta
  Najnovije vesti
 


Povezani sadržaji:
 
Najnovije vesti
Arhiva vesti
 

Navigacija:
 
Početna strana
 







 
VESTI I DOGAĐAJI
NAJNOVIJE VESTIARHIVA VESTI

DEKAN JAKOVLJEVIĆ PODNEO IZVESTAJ O PETOGODISNJEM RADU

U okviru 133. sednice Nastavno naučnog veća Fakulteta medicinskih nauka, nakon usvajanja svih tačaka dnevnog reda, članovima veća obratio se dekan prof. dr Vladimir Jakovljević koji je prezentovao petogodišnji izveštaj o radu. On je članove NNV podsetio na sve rezultate koje je Fakultet medicinskih nauka ostvario od trenutka kada je prvi put izabran za dekana, u septembru 2018. godine do danas. Petogodišnje uzastopno rangiranje na Sangajskoj listi, nastavak radova na izgradnji Centara izvrsnosti koji su sada u završnoj fazi, širenje zdravstvene delatnosti, uvođenje novih studijskih programa, porast upisanih na svim nivoima postdiplomskih studija, proširenje međunarodne saradnje, uvođenje novih nastavno-naučnih baza, stabilno finansijsko poslovanje fakulteta su samo neke od tema koje je dekan istakao.

''Najbitnije mi je da sam se trudio u ovih pet godina, i rekao bih u velikoj meri uspeo, da promenim lošu atmosferu koju sam zatekao u septembru 2018.godine.Mnoge boli to što ovde ima toliko doktoranata, toliko sredstava i činjenica da smo mi snaga. Mi smo zapravo Univerzitet u Univerzitetu. To smo postali i zbog toga je važno da se ovaj trend rada, uvažavanja i druženja nastavi i iskreno se nadam da će tako i biti'', zaključio je dekan Jakovljević.

Sednici NNV, pored članova , prisustvovali su i svih šefovi službi.

U nastavku možete pogledati IZVESTAJ koji je podneo dekan prof. dr Vladimir Jakovljević.








Zbog promene SSL protokola u nonSSL, povremeno može doći do neispravnosti linkova na stranicama, u tom slučaju probajte bez protokola https://. Izvinjavamo se na svim mogućim smetnjama.