Тренутно сте на:
 
Вести са факултета
  Најновије вести
 


Повезани садржаји:
 
Најновије вести
Архива вести
 

Навигација:
 
Почетна страна
 







 
ВЕСТИ И ДОГАЂАЈИ
НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИАРХИВА ВЕСТИ

ОДРЖАНА ДРУГА ОВОГОДИШЊА МАНИФЕСТАЦИЈА
„ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА“ НА ФМН

У пуном Амфитеатру данас је одржана друга овогодишња манифестација „Дан отворених врата“ на којој су будућим студентима представљени студијски програми и уписне квоте за школску 2023/2024 годину. Новина , у односу на априлску манифестацију је да је нашем факултету одобрена акредитација студија медицине на енглеском језику за 59 полазника. ФМН ће тако у школској 2023/2024 години уписати 88 студената на ИАС медицине на српском и 59 на енглеском језику, 84 на ИАС фармације, 24 на ИАС стоматологије и 88 на основне струковне студије.

Матурантима из целе Србије наш Факултет најпре је представљен филмом који је обухватио 45 година постојања и рада наше установе а онда их је поздравио декан ФМН проф. др Владимир Јаковљевић. Он је истакао да је студент на нашем факултету у фокусу, да на почетку студија добија свог ментора који га прати током читавог школовања и да да сви бруцоши уписом код нас постају део једне велике породице где сви брину једни о другима. Декан је нагласио и да је јако задовољан због чињенице да ове године уписујемо прву генерацију студената на ИАС медицине на енглеском језику и позвао све присутне који се не упишу на медицину на српском језику у јулу конкуришу на упис студија медине на енглеском језику.

ИАС медицине и основне струковне студије представио је aсс. др Жељко Тодорови. Други по старости студијски програм ФМН ИАС фармације представила је проф. др Марина Костић док је о ИАС стоматологије говорила сарадник и настави др стоматологије др Милица Ђурђевић. тима ФМН и др стоматологије Ирена Огњановић. На многобројна питања будућих студената и њихових родитеља одговарао је декан Јаковљевић. Предаја докумената за упис очекује се, према речима декана Јаковљевића, од 19. јуна док ће пријемни испити највероватније бити организовани од 27. јуна. Све информације око уписа биће благовремено објављене на сајту факултета. Иначе, за све присутне, након обиласка факултета, уприличен је пригодан коктел у нашем ресторану.









Због промене SSL протокола у nonSSL, повремено може доћи до неисправности линкова на страницама, у том случају пробајте без протокола https://. Извињавамо се на свим могућим сметњама.