Тренутно сте на:
 
Вести са факултета
  Најновије вести
 


Повезани садржаји:
 
Најновије вести
Архива вести
 

Навигација:
 
Почетна страна
 







 
ВЕСТИ И ДОГАЂАЈИ
НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИАРХИВА ВЕСТИ

УРУЧЕНИ ИНДЕКСИ НА МАСТЕР ПРОГРАМИМА

У амфитеатру ФМН одржана је свечана додела индекса новој генерацији сва три мастер програма – менаџмент у систему здравствене заштите, исхрана и суплементација и регенеративна медицина. Окупљене студенте поздравио је продекан за МАС ФМН проф. др Небојша Здравковић који је истакао да мастер менаџмент у здравству, као најстарији студијски програм је до сада већ изнедрио преко 150 мастер менаџера у здравству од којих је велики број директора здравствених установа из читаве Србије. ''Ви сте честа генерација студената на овом програму, односно трећа на мастер програмима регенеративна медицина и исхрана и суплементација. Посебно смо поносни на чињеницу да МАС исхрана и суплементација и ове године су забележиле велико интересовање полазника и да је попуњена акредитациона квота од 48 кандидата, а интересовање је било далеко веће'', рекао је проф. Здравковић.

Руководилац МАС исхрана и суплементација проф. др Владимир Живковић рекао је да је овај студијски програм постао један од брендова нашег факултета с обзиром да исхрана као тема последњих година побуђује велику пажњу људи медицинске и других струка и да је то један од разлога због којих и ове али и протекле две године успевамо да попунимо уписну квоту. Он је додао и да су могућности оних који стекну звање менаџер исхране и суплементације бројне и да је програм конципиран тако да све најважније и најактуелније из ове области студенти науче на нашем факултету током годину дана колико студије трају.

Међу онима који су данас добили индексе и којима су одржана и прва уводна предавања су и студенти МАС регенеративна медицина које је на ФМН дочекала руководилац овог студијског програма проф. др Биљана Љујић. Ове године је на сва три мастер програма уписано 72 кандидата што је највише од када су отворени ови студијски програми.












Због промене SSL протокола у nonSSL, повремено може доћи до неисправности линкова на страницама, у том случају пробајте без протокола https://. Извињавамо се на свим могућим сметњама.