Trenutno ste na:
 
Vesti sa fakulteta
  Najnovije vesti
 


Povezani sadržaji:
 
Najnovije vesti
Arhiva vesti
 

Navigacija:
 
Početna strana
 







 
VESTI I DOGAĐAJI
NAJNOVIJE VESTIARHIVA VESTI

URUČENI INDEKSI NA MASTER PROGRAMIMA

U amfiteatru FMN održana je svečana dodela indeksa novoj generaciji sva tri master programa – menadžment u sistemu zdravstvene zaštite, ishrana i suplementacija i regenerativna medicina. Okupljene studente pozdravio je prodekan za MAS FMN prof. dr Nebojša Zdravković koji je istakao da master menadžment u zdravstvu, kao najstariji studijski program je do sada već iznedrio preko 150 master menadžera u zdravstvu od kojih je veliki broj direktora zdravstvenih ustanova iz čitave Srbije. ''Vi ste česta generacija studenata na ovom programu, odnosno treća na master programima regenerativna medicina i ishrana i suplementacija. Posebno smo ponosni na činjenicu da MAS ishrana i suplementacija i ove godine su zabeležile veliko interesovanje polaznika i da je popunjena akreditaciona kvota od 48 kandidata, a interesovanje je bilo daleko veće'', rekao je prof. Zdravković.

Rukovodilac MAS ishrana i suplementacija prof. dr Vladimir Živković rekao je da je ovaj studijski program postao jedan od brendova našeg fakulteta s obzirom da ishrana kao tema poslednjih godina pobuđuje veliku pažnju ljudi medicinske i drugih struka i da je to jedan od razloga zbog kojih i ove ali i protekle dve godine uspevamo da popunimo upisnu kvotu. On je dodao i da su mogućnosti onih koji steknu zvanje menadžer ishrane i suplementacije brojne i da je program koncipiran tako da sve najvažnije i najaktuelnije iz ove oblasti studenti nauče na našem fakultetu tokom godinu dana koliko studije traju.

Među onima koji su danas dobili indekse i kojima su održana i prva uvodna predavanja su i studenti MAS regenerativna medicina koje je na FMN dočekala rukovodilac ovog studijskog programa prof. dr Biljana Ljujić. Ove godine je na sva tri master programa upisano 72 kandidata što je najviše od kada su otvoreni ovi studijski programi.












Zbog promene SSL protokola u nonSSL, povremeno može doći do neispravnosti linkova na stranicama, u tom slučaju probajte bez protokola https://. Izvinjavamo se na svim mogućim smetnjama.