Тренутно сте на:
 
Вести са факултета
  Најновије вести
 


Повезани садржаји:
 
Најновије вести
Архива вести
 

Навигација:
 
Почетна страна
 







 
ВЕСТИ И ДОГАЂАЈИ
НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИАРХИВА ВЕСТИ

СТАРТОВАЛА НОВА ГЕНЕРАЦИЈА НА СВА ТРИ ПРОГРАМА МАСТЕР СТУДИЈА

Свечаним уручењем индекса и уводним предавањима данас је почела школска година за студенте сва три мастер програма на нашем факултету- менаџмент у систему здравствену заштите, мастер исхране и суплементације и мастер регенеративна медицина.

Након интонирања химне Боже правде студентима се обратио продекан за мастер академске студије и руководилац мастер академских студија менаџмент у систему здравствене заштите проф. др Небојша Здравковић. Он је студенте информисао да је мастер менаџмент у систему здравственe заштите најстарији студијски програм у овој области и да је данас стартовала пета генерација студената на овом програму, док су мастер програми исхрана и суплементација уписали трећу генерацију полазника. „Са вашом генерацијом на мастер академским студијама менаџмент у систему здравствене заштите до сада имамо преко 150 уписаних од којих је велики број директора здравствених установа који су успешно завршили овај програм. Изузетно популаран је и мастер програм исхрана и суплементација где трећу годину за редом попуњавамо акредитациону квоту и уписујемо 48 студената“, рекао је проф. др Небојша Здравковић.

Он је студенте обавестио и да ће предавања бити одржавана викендом преко зум апликације а испити ће се одржавати на факултету. Уз докторске академске студије медицине које годинама бележе велико интересовање за упис, према Здравковићевим речима, и докторске академске студије менаџмент здравственог система имају око 20 студената у свакој новој генерацији. „Очекујем да у наредних годину дана успешно завршите мастер студије које сте уписали и одбраните мастер рад јер је наш циљ да већина вас у року успешно заврши ове студијске програме“, рекао је Здравковић. Он је уручио индексе полазницима мастер академских студија у систему здравствене заштите, проф. др Владимир Живковић студентима мастер програма исхрана и суплементација а проф. др Биљана Љујић студентима мастер регенеративна медицина. На сва три програма професори су одржали уводна предавања након чега је у ресторану факултета одржан коктел добродошлице.










Због промене SSL протокола у nonSSL, повремено може доћи до неисправности линкова на страницама, у том случају пробајте без протокола https://. Извињавамо се на свим могућим сметњама.