Trenutno ste na:
 
Vesti sa fakulteta
  Najnovije vesti
 


Povezani sadržaji:
 
Najnovije vesti
Arhiva vesti
 

Navigacija:
 
Početna strana
 







 
VESTI I DOGAĐAJI
NAJNOVIJE VESTIARHIVA VESTI

STARTOVALA NOVA GENERACIJA NA SVA TRI PROGRAMA MASTER STUDIJA

Svečanim uručenjem indeksa i uvodnim predavanjima danas je počela školska godina za studente sva tri master programa na našem fakultetu- menadžment u sistemu zdravstvenu zaštite, master ishrane i suplementacije i master regenerativna medicina.

Nakon intoniranja himne Bože pravde studentima se obratio prodekan za master akademske studije i rukovodilac master akademskih studija menadžment u sistemu zdravstvene zaštite prof. dr Nebojša Zdravković. On je studente informisao da je master menadžment u sistemu zdravstvene zaštite najstariji studijski program u ovoj oblasti i da je danas startovala peta generacija studenata na ovom programu, dok su master programi ishrana i suplementacija upisali treću generaciju polaznika. „Sa vašom generacijom na master akademskim studijama menadžment u sistemu zdravstvene zaštite do sada imamo preko 150 upisanih od kojih je veliki broj direktora zdravstvenih ustanova koji su uspešno završili ovaj program. Izuzetno popularan je i master program ishrana i suplementacija gde treću godinu za redom popunjavamo akreditacionu kvotu i upisujemo 48 studenata“, rekao je prof. dr Nebojša Zdravković.

On je studente obavestio i da će predavanja biti održavana vikendom preko zum aplikacije a ispiti će se održavati na fakultetu. Uz doktorske akademske studije medicine koje godinama beleže veliko interesovanje za upis, prema Zdravkovićevim rečima, i doktorske akademske studije menadžment zdravstvenog sistema imaju oko 20 studenata u svakoj novoj generaciji. „Očekujem da u narednih godinu dana uspešno završite master studije koje ste upisali i odbranite master rad jer je naš cilj da većina vas u roku uspešno završi ove studijske programe“, rekao je Zdravković. On je uručio indekse polaznicima master akademskih studija u sistemu zdravstvene zaštite, prof. dr Vladimir Živković studentima master programa ishrana i suplementacija a prof. dr Biljana Ljujić studentima master regenerativna medicina. Na sva tri programa profesori su održali uvodna predavanja nakon čega je u restoranu fakulteta održan koktel dobrodošlice.










Zbog promene SSL protokola u nonSSL, povremeno može doći do neispravnosti linkova na stranicama, u tom slučaju probajte bez protokola https://. Izvinjavamo se na svim mogućim smetnjama.