Тренутно сте на:
 
Вести са факултета
  Најновије вести
 


Повезани садржаји:
 
Најновије вести
Архива вести
 

Навигација:
 
Почетна страна
 







 
ВЕСТИ И ДОГАЂАЈИ
НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИАРХИВА ВЕСТИ

ОДРЖАНА СВЕЧАНА ДОДЕЛА ДИПЛОМА

Проф. др Небојша Здравковић , продекан за МАС , у амфитеатру уручио је данас дипломе студентима основних и мастер студија који су своје студије на нашем факултету завршили од децембра, Дана факултет до краја јуна. ФМН традиционално додељује дипломе на свим студијским програмима 2 пута годишње - у децембру у оквиру обележавања Дана факултета и на Видовдан.

С обзиром да је ове године 28. јуна одржан пријемни испит за упис студената на основне студије нашег факултета доделу смо организовали данас, рекао је проф. Здравковић који је све дипломце поздравио у име декана проф. Јаковљевића и руководства факултета. Додели су присуствовали и руководиоци на мастер програму исхрана и суплементација проф. др Владимир Живковић и мастер регенеративна медицина проф. др Биљана Љујић.

У оквиру данашње доделе диплому др медицине добило је 19 лекара, 2 магистра фармације, 2 др стоматологије и 15 струковних медицинских сестара. Ако се узме у обзир и децембарска додела на ФМН је у овој школској години диплому доктора медицине добило је 84 дипломаца, 23 доктора стоматологије, 75 магистра фармације, 43 струковних сестара и 18 струковних физиотерапеута. „Ми данас уручујемо и дипломе на сва три мастер програма.

Најбројнији су дипломци на мастер исхрани и суплементацији њих 12, следе мастер менаџери у систему здравствене заштите 9 и на крају 5 мастера из регенеративне медицине„, рекао је проф. Здравковић честитајући свим дипломцима и истакао да је највећи успех факултета од 9. децембра, када смо обележили 45 година рада и постојања, акредитација ИАС медицине на енглеском језику.












Због промене SSL протокола у nonSSL, повремено може доћи до неисправности линкова на страницама, у том случају пробајте без протокола https://. Извињавамо се на свим могућим сметњама.