Trenutno ste na:
 
Vesti sa fakulteta
  Najnovije vesti
 


Povezani sadržaji:
 
Najnovije vesti
Arhiva vesti
 

Navigacija:
 
Početna strana
 







 
VESTI I DOGAĐAJI
NAJNOVIJE VESTIARHIVA VESTI

ODRŽANA SVEČANA DODELA DIPLOMA

Prof. dr Nebojša Zdravković , prodekan za MAS , u amfiteatru uručio je danas diplome studentima osnovnih i master studija koji su svoje studije na našem fakultetu završili od decembra, Dana fakultet do kraja juna. FMN tradicionalno dodeljuje diplome na svim studijskim programima 2 puta godišnje - u decembru u okviru obeležavanja Dana fakulteta i na Vidovdan.

S obzirom da je ove godine 28. juna održan prijemni ispit za upis studenata na osnovne studije našeg fakulteta dodelu smo organizovali danas, rekao je prof. Zdravković koji je sve diplomce pozdravio u ime dekana prof. Jakovljevića i rukovodstva fakulteta. Dodeli su prisustvovali i rukovodioci na master programu ishrana i suplementacija prof. dr Vladimir Živković i master regenerativna medicina prof. dr Biljana Ljujić.

U okviru današnje dodele diplomu dr medicine dobilo je 19 lekara, 2 magistra farmacije, 2 dr stomatologije i 15 strukovnih medicinskih sestara. Ako se uzme u obzir i decembarska dodela na FMN je u ovoj školskoj godini diplomu doktora medicine dobilo je 84 diplomaca, 23 doktora stomatologije, 75 magistra farmacije, 43 strukovnih sestara i 18 strukovnih fizioterapeuta. „Mi danas uručujemo i diplome na sva tri master programa.

Najbrojniji su diplomci na master ishrani i suplementaciji njih 12, slede master menadžeri u sistemu zdravstvene zaštite 9 i na kraju 5 mastera iz regenerativne medicine„, rekao je prof. Zdravković čestitajući svim diplomcima i istakao da je najveći uspeh fakulteta od 9. decembra, kada smo obeležili 45 godina rada i postojanja, akreditacija IAS medicine na engleskom jeziku.












Zbog promene SSL protokola u nonSSL, povremeno može doći do neispravnosti linkova na stranicama, u tom slučaju probajte bez protokola https://. Izvinjavamo se na svim mogućim smetnjama.