Тренутно сте на:
 
Вести са факултета
  Најновије вести
 


Повезани садржаји:
 
Најновије вести
Архива вести
 

Навигација:
 
Почетна страна
 







 
ВЕСТИ И ДОГАЂАЈИ
НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИАРХИВА ВЕСТИ

ЈОШ ЈЕДНО ПРИЗНАЊЕ ДЕКАНУ ЈАКОВЉЕВИЋУ

Декан ФМН проф. др Владимир Јаковљевић, на церемонији свечаног отварања IX Европске секције Интернационалне секције за кардиоваскуларна истраживања у Темишвару промовисан је у гостујућег професора Универзитета за медицину и фармацију Виктор Бабес у овом граду. Ректор Универзитета са проректорима уручио је признање за животно лидерство у кардиоваскуларним истраживањима проф. др Нарањану дали, док су професори Роберто Боли и Золтан Пап награђени за одличне резултате постигнуте у области кардиоваскуларних истраживања.

Овогодишња европска секција Интернационалне академије за кардиоваскуларна истраживања која се одржава у Темишвару од 4.до 7.октобра окупила је бројне научнике из читавог света која ће наредних дана представити најновија достигнућа у изучавању кардиоваскуларних болести и могућности за њихово лечење. Наш факултет, уз декана проф. Јаковљевића, који је и председник Европске секције Интернационалне академије за кардиоваскуларна истраживања, представљају и наставници и сарадници: Владимир Живковић, Иван Срејовић, Исидора Милосављевић, Јована Брадић, Аница Петровић, Јована Јоксимовић Јовић, Марина Николић, Маријана Анђић, Александар Кочовић, Александра Стојановић и Божидар Пиндовић, како кроз оралне презентације тако и у оквиру постер сесија.










Због промене SSL протокола у nonSSL, повремено може доћи до неисправности линкова на страницама, у том случају пробајте без протокола https://. Извињавамо се на свим могућим сметњама.