Trenutno ste na:
 
Vesti sa fakulteta
  Najnovije vesti
 


Povezani sadržaji:
 
Najnovije vesti
Arhiva vesti
 

Navigacija:
 
Početna strana
 







 
VESTI I DOGAĐAJI
NAJNOVIJE VESTIARHIVA VESTI

JOS JEDNO PRIZNANJE DEKANU JAKOVLJEVIĆU

Dekan FMN prof. dr Vladimir Jakovljević, na ceremoniji svečanog otvaranja IX Evropske sekcije Internacionalne sekcije za kardiovaskularna istraživanja u Temišvaru promovisan je u gostujućeg profesora Univerziteta za medicinu i farmaciju Viktor Babes u ovom gradu. Rektor Univerziteta sa prorektorima uručio je priznanje za životno liderstvo u kardiovaskularnim istraživanjima prof. dr Naranjanu dali, dok su profesori Roberto Boli i Zoltan Pap nagrađeni za odlične rezultate postignute u oblasti kardiovaskularnih istraživanja.

Ovogodišnja evropska sekcija Internacionalne akademije za kardiovaskularna istraživanja koja se održava u Temišvaru od 4.do 7.oktobra okupila je brojne naučnike iz čitavog sveta koja će narednih dana predstaviti najnovija dostignuća u izučavanju kardiovaskularnih bolesti i mogućnosti za njihovo lečenje. Naš fakultet, uz dekana prof. Jakovljevića, koji je i predsednik Evropske sekcije Internacionalne akademije za kardiovaskularna istraživanja, predstavljaju i nastavnici i saradnici: Vladimir Živković, Ivan Srejović, Isidora Milosavljević, Jovana Bradić, Anica Petrović, Jovana Joksimović Jović, Marina Nikolić, Marijana Anđić, Aleksandar Kočović, Aleksandra Stojanović i Božidar Pindović, kako kroz oralne prezentacije tako i u okviru poster sesija.










Zbog promene SSL protokola u nonSSL, povremeno može doći do neispravnosti linkova na stranicama, u tom slučaju probajte bez protokola https://. Izvinjavamo se na svim mogućim smetnjama.