Тренутно сте на:
 
Вести са факултета
  Најновије вести
 


Повезани садржаји:
 
Најновије вести
Архива вести
 

Навигација:
 
Почетна страна
 







 
ВЕСТИ И ДОГАЂАЈИ
НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИАРХИВА ВЕСТИ

УСПЕШНО УЧЕШЋЕ НАШИХ МЛАДИХ НАУЧНИКА НА
28. MEЂУНАРОДНОМ КОНГРЕСУ СУДСКЕ МЕДИЦИНЕ У ИТАЛИЈИ

28th International Meeting on Forensic Medicine Alpe – Adria – Pannonia,
on “Homicide, suicide or accident?”

Од 7. до 9. септембра у Италији, одржан је 28. међународни конгрес судске медицине на којој су запажено учешће имали представници ФМН-а. Због своје тематике и потенцијала за унапређење судске медицине, рад Beyond the virus: Examining the impact of COVID-19 on violent fatalities наших доктораната Иване Андрић, Вање Чановић и Филипа Михајловића, проглашен је за најбољи рад у категорији радова аутора до 30 година.

Катедра за судску медицину постигла је изваредан успех на међународном конгресу одржаном у Удинама, Италија од 7. до 9. септембра. Представљајући ФМН, установе која се истиче својим истраживањима и иновацијама у области медицинске форензике, поносно је примила престижну награду током овог догађаја на којем је било презентовано више од 200 радова из целог света. Током тродневног догађаја, представници Катедре за судску медицину ФМН-а представили су своја најновија истраживања, технолошке иновације и приступе у области медицине. На конгресу су стручњаци из целог света разменили најновија сазнања из судскомедицинске области. Рад Beyond the virus: Examining the impact of COVID-19 on violent fatalities наших доктораната Иване Андрић, Вање Чановић и Филипа Михајловића, проглашен је за најбољи рад у категорији радова аутора до 30 година.






Због промене SSL протокола у nonSSL, повремено може доћи до неисправности линкова на страницама, у том случају пробајте без протокола https://. Извињавамо се на свим могућим сметњама.