Trenutno ste na:
 
Vesti sa fakulteta
  Najnovije vesti
 


Povezani sadržaji:
 
Najnovije vesti
Arhiva vesti
 

Navigacija:
 
Početna strana
 







 
VESTI I DOGAĐAJI
NAJNOVIJE VESTIARHIVA VESTI

USPESNO UČESĆE NASIH MLADIH NAUČNIKA NA
28. MEĐUNARODNOM KONGRESU SUDSKE MEDICINE U ITALIJI

28th International Meeting on Forensic Medicine Alpe – Adria – Pannonia,
on “Homicide, suicide or accident?”

Od 7. do 9. septembra u Italiji, održan je 28. međunarodni kongres sudske medicine na kojoj su zapaženo učešće imali predstavnici FMN-a. Zbog svoje tematike i potencijala za unapređenje sudske medicine, rad Beyond the virus: Examining the impact of COVID-19 on violent fatalities naših doktoranata Ivane Andrić, Vanje Čanović i Filipa Mihajlovića, proglašen je za najbolji rad u kategoriji radova autora do 30 godina.

Katedra za sudsku medicinu postigla je izvaredan uspeh na međunarodnom kongresu održanom u Udinama, Italija od 7. do 9. septembra. Predstavljajući FMN, ustanove koja se ističe svojim istraživanjima i inovacijama u oblasti medicinske forenzike, ponosno je primila prestižnu nagradu tokom ovog događaja na kojem je bilo prezentovano više od 200 radova iz celog sveta. Tokom trodnevnog događaja, predstavnici Katedre za sudsku medicinu FMN-a predstavili su svoja najnovija istraživanja, tehnološke inovacije i pristupe u oblasti medicine. Na kongresu su stručnjaci iz celog sveta razmenili najnovija saznanja iz sudskomedicinske oblasti. Rad Beyond the virus: Examining the impact of COVID-19 on violent fatalities naših doktoranata Ivane Andrić, Vanje Čanović i Filipa Mihajlovića, proglašen je za najbolji rad u kategoriji radova autora do 30 godina.






Zbog promene SSL protokola u nonSSL, povremeno može doći do neispravnosti linkova na stranicama, u tom slučaju probajte bez protokola https://. Izvinjavamo se na svim mogućim smetnjama.