Тренутно сте на:
 
Еразмус +
 


Навигација:
 
Почетна страна
  
ЕРАЗМУС +
 

Факултет медицинских наука учествује  у пројектима размене студената, наставног и административног особља у оквиру програма Еразмус +


За Факултет медицинских наука академски Еразмус + координатор је доц. др Милан Зарић, административни Ђорђе Ђукић. Адреса на коју се можете обратити је erazmus@medf.kg.ac.rs

 


НАЈНОВИЈЕ

 


2024

ОТВОРЕНИ КОНКУРСИ ЗА МОБИЛНОСТ ЗАПОСЛЕНИХ У ОКВИРУ ERASMUS+ПРОГРАМАОбавештавамо вас да су расписана три Еразмус+ конкурса за запослене и то за:

1. Мобилност у сврху извођења наставе према ЕУ земљама и трећим земљама придруженим програму - Еразмус+ КА131 СТА (линк)
2. Мобилност у сврху тренинга (ненаставни кадар) у институцијама у ЕУ земљама и трећим земљама придруженим програму - Еразмус+ КА131 СТТ (линк)
3. Мобилност у сврху извођења наставе према трећим земљама које нису придружене програму/ Алжир - Еразмус+ КА171 СТА (линк)


Опширније погледајте овде


2023

КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СТИПЕНДИЈА ЗА СТУДЕНТЕ АКРЕДИТОВАНИХ ОАС ЗА ОБЛАСТИ: МЕДИЦИНСКИХ НАУКА

Конкурс за доделу студендијa за студенте акредитованих основних академских студија медицине за школску 2022/2023. годину (за студенте четврте и виших година студија) погледајте (овде)


RESEARCH FUND FOR INTERNATIONAL SCIENTISTS CALL FOR PROPOSALS FY 2023

Aiming at providing more research opportunities for and contributing to the career development of researchers at different academic stages, the Research Fund for International Scientists (hereinafter referred to as the RFIS) is set up by the National Natural Science Foundation of China (NSFC) to support international scientists with foreign citizenship who are ready to conduct basic research in China’s mainland. The RFIS is open to all research areas within the NSFC’s funding scope, which include mathematics and physics, chemistry, life sciences, earth sciences, engineering and materials sciences, information sciences, management sciences, health sciences, and interdisciplinary sciences. The RFIS will also enhance the long-term, sustainable academic collaboration and exchange between Chinese and international scientists. more details


2022

ПОЗИВ У ОКВИРУ ПРОГРАМА ХОРИЗОНТ ЕВРОПА – MSCA
POSTDOCTORAL FELLOWSHIPS

Датум отварања позива: 12. мај 2022. године

Рок за пријаву: 14. септембар 2022. године

Тема: Циљ позива Postdoctoral Fellowships је да се обезбеде стипендије за одличне истраживаче који ће реализовати међународну мобилност у или између држава чланица ЕУ или придружених земаља ХЕ програма, као и непридружених трећих земаља. Пријаве заједнички подносе истраживач и институција у академском или неакадемском сектору.

Опширније погледајте овде

 

БОРАВАК У ДР КОНГО ЗА 6 СТУДЕНАТА ИЗ СРБИЈЕ

Контакт за све информације: Проф др Невена Јеремић nbarudzic@hotmail.com

 

2021

КОНКУРС ЗА СТИПЕНДИРАНУ МОБИЛНОСТ СТУДЕНАТА У СВРХУ УЧЕЊА У ОКВИРУ ЕРАЗМУС+ ПРОГРАМА.

Рок за пријаву кандидата је 1. новембар. Детаљније погледајте овде


ТРАДИЦИОНАЛНЕ АПРИЛСКЕ РАДИОНИЦЕ ЦЕНТРА ЗА РАЗВОЈ КАРИЈЕРЕ – У ОНЛАЈН ИЗДАЊУ

Месец април у календару Центра за развој каријере и саветовање студената резервисан је за програм радионица за студенте и дипломце Универзитета у Крагујевцу под називом Априлске радионице. Програм је конципиран тако да учесницима пружи релевантне информације и пренесе искуства значајна за развој каријере и на тај начин им пружи подршку у развоју знања и вештина које ће им бити од значаја како током студија, тако и приликом изласка на тржиште рада.

Имајући у виду позитивне реакције учесника прошлогодишњих, првих онлајн радионица, као и ситуацију са корона вирусом која и даље траје, Центар за развој каријере и ове године за студенте и дипломце Универзитета у Крагујевцу организује

Опширније погледајте овде


КОНКУРС ЗА ЗАПОСЛЕНЕ НА УНИВЕРЗИТЕТУ У КРАГУЈЕВЦУ ЗА СТИПЕНДИРАНУ МОБИЛНОСТ У ОКВИРУ ЕРАЗМУС+ КА107 ПРОГРАМА

У складу са потписаним Уговором о додели наменских бесповратних средстава између Универзитета у Крагујевцу и Фондације Темпус, Универзитет у Крагујевцу расписује Конкурс за стипендирану одлазну мобилност запослених на Универзитету у Крагујевцу у оквиру Еразмус+ КА107 програма.

Опширније погледајте овде


КОНКУРС ЗА НАСТАВНИ КАДАР УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ ЗА СТИПЕНДИРАНУ МОБИЛНОСТ У ОКВИРУ ЕРАЗМУС+ ПРОГРАМА

У складу са потписаним Уговором о додели наменских бесповратних средстава између Универзитета у Крагујевцу и Фондације Темпус, Универзитет у Крагујевцу расписује Конкурс за стипендирану одлазну мобилност наставног кадра у оквиру Еразмус+ програма.

Опширније погледајте овде


Позив за пријаву студената Факултета медицинских наука за стипендирану мобилност у сврху праксе у Окружној болници у Араду (Румунија)

На основу уговора о сарадњи са „Василе Голдиш“ Западним универзитетом у Араду на конкурс се могу пријавити студенти интегрисаних академских студија медицине: студентска размена у сврху праксе у трајању од једног семестра- 2 месеца.

На конкурс се могу пријавити Студенти интегрисаних академских студија медицине.
Студентска размена у сврху праксе је у трајању од једног семестра (2 месеца).
Рок за пријаву: 30. март 2021. године.
Опширније погледајте овде2020

1. https://www.unifg.it/bandi/visiting-professors-lanno-accademico-2020-2021 Конкурс за међународне визитинг професоре ради држања предавања на Универзитету у Фођи, Италија, у академској 2020-2021.години. Рок за пријаве је 20.јануар 2021.године. Нуди се 14 позиција за чланове факултета са универзитета из ЕУ и ван ЕУ који су заинтересовани за предавање на званичним курсевима на основним студијама, мастер (постдипломске студије) и докторским студијама. Будући да се од кандидата тражи да поднесу службено позивно писмо које је уредно потписао професор Универзитета у Фођи, потребно је обратити се одговарајућем департманском Ерасмус координатору из Фође како би се пронашао одговарајући професори у вашем пољу студија на Универзитету у Фођи.

Departmental Erasmus Coordinator
Department Medical and Surgical Sciences
(Degree courses: Nursing and Medicine and Surgery)
Prof. Giuseppe Stefano Netti
giuseppestefano.netti@unifg.it

Department Clinical and Experimental Medicine
(Degree courses: Biomedical laboratory techniques, Biomolecular Sciences and Technology, Dietetics,
Imaging and Radiotherapy Techniques, Physiotherapy, Sport sciences, physical exercise and human health, Dentistry And Dental Implants )
Prof.ssa Rosa Santacroce
rosa.santacroce@unifg.it

2. Кроз средњеевропски програм академске размене - CEEPUS, који такође омогућава размену студената и запослених (наставни кадар) и који омогућава стварање мрежа сарадње у оквиру којих функционишу поменуте размене, отворен је нови Јавни позив за пријаву мрежа за академску 2021/22. годину. Информације можете погледати на сајту Универзитета или пак на сајту Темпус Фондације којој је поверена улога Националне CEEPUS канцеларије. Рок за пријаве је 20.јануар 2021.године.

 

ЕРАЗМУС 2021- ИНОВИРАЈ, КРЕИРАЈ, АПЛИЦИРАЈ

У оквиру континуираних активности на припреми пројеката и апликација у школској 2020/2021. години, биће организована серијa промотивних и едукативних активности намењених наставном особљу и студентима свих студијских програма.
Кампања „Иновирај, креирај, аплицирај“ је креативно решење Еразмус+ тима Факултета медицинских наука Универзитета у Крагујевцу, са циљем да се укључе и подстакну наставници и студенти за креативно и идејно размишљање у свим научноистраживачким, едукативним и друштвеним активностима. Сходно томе ће се дистрибуирати 3 промотивна флајера и организовати 2 вебинара у терминима о којима ће сви бити благовремено обавештени.
Наш факултет последњих година примењује туторски модел за који се процењује да представља компаративну предност у погледу ангажовања студената на пројектним активностима. С тим у вези, управо подстицаји који се студенатима пласирају путем мреже туторских група би могли да буду од битног, а можда и пресудног значаја у њиховој одлуци да активно учествују у пројектним активностима.

Опширније погледајте овде.


Позив за учешће на онлајн конференцији International Web Conference on Changes in Cooperation and Higher Education 2020 (CHEC 2020) коју организује наш партнер, Технолошки универзитет у Бјалистоку (Пољска).

Као што можете видети у мејлу, на овој веб-конференцији разматраће сада, сасвим сигурно, најактуелније теме, од онлајн учења до новог контекста међународне сарадње у предстојећем периоду.

Рок за регистрацију је недеља, 07.јун на датом линку https://pb.edu.pl/chec2020/registration/


Конкурс за мобилност запослених на Универзитету у Крагујевцу у оквиру Еразмус+ програма

Конкурс је објављен на сајту Универзитета у Крагујевцу.

Рок за пријаву кандидата је
18.05. 2020. године.


Презентација Еразмус+ програма мобилности

уторак, 10. марта 2020. године,
у Свечаној сали Ректората Универзитета у Крагујевцу

Опширније овде.2019

Позив за пријаву студената Факултета медицинских наука за стипендирану мобилност на „Василе Голдиш“ Западном универзитету у Араду (Румунија)

На основу уговора о сарадњи са „Василе Голдиш“ Западним универзитетом у Араду на конкурс се могу пријавити студенти интегрисаних академских студија медицине:

студентска размена у сврху учења у трајању од једног семестра- 5 месеци

Доступна студијска област: Medicine

Опширније погледајте овде


Обавештавамо вас да је тренутно активан конкурс за пријаву запослених у оквиру Еразмус+ кључне акције 1 – кредитна мобилност, конкретније наставничка мобилност. Позив је издат од стране Сапијенца Универзитета у Риму, Италија.

На конкурс се могу пријавити Запослени на Универзитету у Крагујевцу.

Наставничка мобилност је у трајању од пет дана, плус два дана за пут, и наставни кадар је обавезан да у току размене одржи најмање 8 сати предавања недељно.

Рок за пријаву: 2. октобар 2019. године, до 12:00 сати. c Више информација о конкурсу, укључујући потребну документацију за пријаву, информације о Сапијенца Универзитету у Риму, општу академску понуду, стипендије и како се подносе пријаве можете наћи на сајту Универзитета у Крагујевцу у одељцима Међународна сарадња–Програми мобилности–Конкурси за Ерасмус+ кредитну мобилност–Конкурси за запослене или путем линка https://www.kg.ac.rs/vest.php?vest_je=2289.


Обавештавамо вас да је тренутно активан конкурс за пријаву студената у оквиру Еразмус+ кључне акције 1 – кредитна мобилност. Позив је издат од стране Филипс Универзитета у Марбургу, Немачка.

На конкурс се могу пријавити Студенти основних и мастер академских студија.

Мобилност је у трајању од једног семестра (5 месеци) у летњем семестру академске 2019/20. године.

Рок за пријаву: 31. октобар 2019. године.

Више информација о конкурсу, укључујући потребну документацију за пријаву, приказ студијских програма, доступне предмете, стипендије и како се подносе пријаве можете наћи на сајту Универзитета у Крагујевцу у одељцима Међународна сарадња–Програми мобилности–Конкурси за Ерасмус+ кредитну мобилност–Конкурси за студенте или путем линка https://www.kg.ac.rs/vest.php?vest_je=2278.


 

Универзитет у Крагујевцу, уз подршку Центра за развој каријере и Студентског парламента Универзитета у Крагујевцу, а у жељи да студентима завршних година омогући да током лета стичу практично искуство и знања стечена на студијама примене у пракси,
и ове године организује програм Студентске летње стручне праксе кроз следеће програме:
1.    Студентска летња стручна пракса у сарадњи Универзитета у Крагујевцу и Града Крагујевца - ТЕКСТ КОНКУРСА
2.    Студентска летња стручна пракса у сарадњи Универзитета у Крагујевцу и Института за јавно здравље Крагујевац - ТЕКСТ КОНКУРСА
3.    Студентска летња стручна пракса у сарадњи Универзитета у Крагујевцу и Клиничког центра Крагујевац - ТЕКСТ КОНКУРСА

Програм Студентске летње стручне праксе намењен je студентима завршних година основних академских, интегрисаних академских и мастер академских студија, а пракса ће се реализовати у два циклуса: 01-31. јул 2019. године и 01-31. август 2019. године. Кандидати који са успехом заврше програм Студентске летње стручне праксе добиће потврду о обављеној пракси.
За Студентску летњу стручну праксу у сарадњи Универзитета у Крагујевцу и Града Крагујевца ове године могу се пријавити студенти следећих факултета: Економски факултет, Правни факултет, Филолошко-уметнички факултет, Природно-математички факултет, Факултет медицинских наука, Факултет инжењерских наука, Факултет техничких наука у Чачку, Факултет за машинство и грађевинарство у Краљеву, Факултет педагошких наука у Јагодини и Педагошки факултет у Ужицу. Доступно је 122 места за праксу у оквиру 21 институције и предузећа чији је оснивач Град Крагујевац.

Рок за пријаву на праксу је 26. јун 2019. до 12 часова.

 
Конкурси за студенте:

 

 • АПРИЛСКЕ РАДИОНИЦЕ 2019 - Панел на тему Еразмус+ мобилности и студија у иностранству
  Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу и ове године организује Априлске радионице за студенте, у циљу пружања подршке у развоју знања и вештина које ће студентима бити од значаја при запошљавању и даљем образовању. У оквиру овогодишњег програма Априлских радионица, панел на тему Еразмус+ мобилности биће организован у уторак, 18. априла, од 14 до 16 часова, у канцеларији Центра за развој каријере. У случају да број пријављених кандидата буде већи, панел ће се одржати у Свечаној сали.
  У наставку можете наћи најаву панела који је објављен на сајту Универзитета:, као и на сајту Центра за развој каријере
 • Универзитету у Марбургу, Марбург, Немачка.
  Рок за пријаву: 26. април 2019. године, до 12:00 сати;

 • Универзитету у Хаену, Хаен, Шпанија.
  Рок за пријаву: 29. април 2019. године.

 • Аристотелов универзитет у Солуну, Солун, Грчка.
  Рок за пријаву: 2. април 2019. године, до 12:00 сати;

 • Пројекат Mare Nostrum, којим координира Универзитет у Алгарви, Португалија, и чији конзорцијум чине, поред Алгарви, Универзитет Нова у Лисабону, Универзитет у Евори, Универзитет у Порту.
  Рок за пријаву 31. март 2019. године.

 


 

2018

 

 • Сапијенца Универзитет у Риму, Рим, Италија: http://kg.ac.rs/vest.php?vest_je=1869. Рок за пријаву: 17. октобар 2018. године, до 12:00 сати

 • Западни Универзитет у Темишвару, Темишвар, Румунија: http://kg.ac.rs/vest.php?vest_je=1841. Конкурс за Одсек за филологију Филолошко-уметничког факултета. Рок за пријаву 14. новембар 2018. године

 • Универзитет Пол Валери Монпеље 3, Монпеље, Француска: http://kg.ac.rs/vest.php?vest_je=1845. Конкурс за Катедру за романистику Филолошко-уметничког факултета. Рок за пријаву је био 15. октобар 2018. године, али како није било пријава, рок је данас продужен и конкурс ће бити отворен до 29. октобра 2018. године, до 12:00 сати.

 • Универзитет Св. Климент Охридски у Софији, Софија, Бугарска: http://kg.ac.rs/vest.php?vest_je=1850. Конкурс за Катедру за србистику Филолошко-уметничког факултета. Рок за пријаву 01. новембар 2018. године, до 12:00 сати
 • Економски универзитет у Кракову, Краков, Пољска: http://kg.ac.rs/vest.php?vest_je=1856. Конкурс за Економски факултет. Рок за пријаву: 02. новембар 2018. године

 • Коменијус Универзитет у Братислави, Братислава, Словачка: http://kg.ac.rs/vest.php?vest_je=1858. Конкурс за Одсек за филологију Филолошко-уметничког факултета. Рок за пријаву 01. новембар 2018. године

 • Универзитет у Хаену, Хаен, Шпанија: http://kg.ac.rs/vest.php?vest_je=1866. Рок за пријаву: 01. новембар 2018. године, до 12:00 сати

 • Д.А. Тсенов Економска Академија, Свиштов, Бугарска: http://kg.ac.rs/vest.php?vest_je=1816. Конкурс за Економски факултет. Рок за пријаву 02. новембар 2018. године

 • Политехнички универзитет у Торину, Торино, Италија: http://kg.ac.rs/vest.php?vest_je=1871. Конкурс за Факултет инжењерских наука. Рок за пријаву: 01. новембар 2018. године, до 12:00 сати

 • Хумболт Универзитет у Берлину, Берлин, Немачка: http://kg.ac.rs/vest.php?vest_je=1873. Конкурс за Одсек за филологију Филолошко-уметничког факултета. Рок за пријаву 24. октобар 2018. године, до 12:00 сати

 • Универзитет Фридрих Александар Ерланген-Нирнберг, Нирнберг, Немачка: http://kg.ac.rs/vest.php?vest_je=1875. Конкурс за Институт за хемију Природно-математичког факултета. Рок за пријаву 25. октобар 2018. године, до 12:00 сати

 • Технички универзитет у Риги, Рига, Летонија: http://kg.ac.rs/vest.php?vest_je=1881. Рок за пријаву: 01. новембар 2018. године до 12:00 сати

 • Александру Јоан Куза Универзитет у Јашију, Јаши, Румунија: http://kg.ac.rs/vest.php?vest_je=1891. Рок за пријаву 05. новембар 2018. године

 • Универзитет у Алмерији, Алмерија, Шпанија: http://kg.ac.rs/vest.php?vest_je=1896. Рок за пријаву 02. новембар 2018. године

 • Универзитет примењених наука у Виљнусу, Виљнус, Литванија: http://kg.ac.rs/vest.php?vest_je=1897. Рок за пријаву 12. новембар 2018. године, до 12:00 сати

 • Универзитет Балеарских оствра, Палма де Мајорка, Шпанија: http://kg.ac.rs/vest.php?vest_je=1898. Рок за пријаву 01. новембар 2018. године, до 12:00 сати

 • Политехнички универзитет у Темишвару, Темишвар, Румунија: http://kg.ac.rs/vest.php?vest_je=1899. Конкурс за Факултет за машинство и грађевинарство у Краљеву и Факултет техничких наука у Чачку. Рок за пријаву: 04. новембар 2018. године

 • Универзитет Трансилваније у Брашову, Брашов, Румунија: http://kg.ac.rs/vest.php?vest_je=1900. Конкурс за Факултет инжењерскин наука. Рок за пријаву: 15. новембар 2018. године, до 12:00 сати

Конкурси за запослене:

 • Д.А. Тсенов Економска Академија, Свиштов, Бугарска: http://kg.ac.rs/vest.php?vest_je=1818. Конкурс за Економски факултет. Рок за пријаву 02. новембар 2018. године

 • Западни Универзитет у Темишвару, Темишвар, Румунија: http://kg.ac.rs/vest.php?vest_je=1843. Конкурс за Одсек за филологију Филолошко-уметничког факултета. Рок за пријаву 29. октобар 2018. године

 • Коменију Универзитет у Братислави, Братислава, Словачка: http://kg.ac.rs/vest.php?vest_je=1867. Конкурс за Одсек за филологију Филолошко-уметничког факултета. Рок за пријаву 29. октобар 2018. године

 • Сапијенца Универзитет у Риму, Рим, Италија:http://kg.ac.rs/vest.php?vest_je=1870 . Рок за пријаву: 17. октобар 2018. године, до 12:00 сати

 • Политехнички универзитет у Торину, Торино, Италија:http://kg.ac.rs/vest.php?vest_je=1872 . Конкурс за Факултет инжењерских наука. Рок за пријаву: 01. новембар 2018. године, до 12:00 сати

 • Универзитет Минхо, Брага, Португалија: http://kg.ac.rs/vest.php?vest_je=1874. Рок за пријаву: 31. октобар 2018. године

 • Универзитет Фридрих Александар Ерланген-Нирнберг, Нирнберг, Немачка: http://kg.ac.rs/vest.php?vest_je=1876. Конкурс за Институт за хемију Природно-математичког факултета. Рок за пријаву 25. октобар 2018. године, до 12:00 сати

 • Универзитет у Сплиту, Сплит, Хрватска: http://kg.ac.rs/vest.php?vest_je=1883. Конкурс за Факултет инжењерских наука. Рок за пријаву: 01. новембар 2018. године, до 12:00 сати

 • Александру Јоан Куза Универзитет у Јашију, Јаши, Румунија: http://kg.ac.rs/vest.php?vest_je=1892. Рок за пријаву 05. новембар 2018. године

 • Економски универзитет у Кракову, Краков, Пољска: http://kg.ac.rs/vest.php?vest_je=1895. Конкурс за Економски факултет. Рок за пријаву: 01. новембар 2018. године


Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу и ове године организује велики број активности за студенте, у циљу интернационализације Универзитета, унапређивања услова студирања, развоја знања, стицања додатних вештина и предности које су значајне приликом запошљавања, пријављивања на конкурсе за мобилност, академског усавршавања, и сл.

1. Радионица "Емоционална писменост", која ће бити одржана у уторак, 16. октобра 2018. године, од 11 до 13 часова, у просторијама Центра за развој каријере и саветовање студената, а у сарадњи са Balance Consulting Крагујевац. Више информација овде.

2. Презентација Chevening (Чивнинг) стипендијa за мастер студије у Великој Британији, која ће бити одржана у среду, 17. октобра 2018. године у 12:00 сати, у Центру за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу. Програм ће представити Британска амбасада у Београду. Више информација овде.

3. Пракса за младе филологе: Конкурс за предавача на курсу енглеског језика - Б1 ниво У оквиру програма Праксе за младе филологе, Универзитет у Крагујевцу позива кандидате са Катедре за англистику Филолошко-уметничког факултета да се пријаве на Конкурс за предавача на курсу енглеског језика на нивоу Б1. Рок за пријаву: 26. октобар 2018. године, до 12:00 сати. Више информација овде. Овом приликом Вам најављујемо да ће ускоро бити објављен и Конкурс за пријаву полазника на наведеном курсу језика.

4. X Сајам стипендија- "Изабери стипендију по својој мери", који ће се одржати у понедељак, 29. октобра 2018. године, у периоду од 11:00 до 15:00 сати, у холу Правног факултета Универзитета у Крагујевцу. Више информација овде.Позив за пријаву за стипендирану мобилност студената
на Шлеском медицинском универзитету у Катовицама (Пољска)


Конкурс за Факултет медицинских наука

У складу са потписаним интер-институционалним уговором за размену са Шлеским медицинским универзитетом у Катовицама студенти Факултета медицинских наука Универзитета у Крагујевцу могу се пријавити за стипендирану мобилности и то:

 • студенти свих нивоа студија (размена у трајању од једног семестра)

Доступне студијске области: Medicine, Dentistry, Pharmacy, Nursing, Physiotherapy

Рок за достављање пријава: 10. децембар 2017. године?.

Опширније погледајте овде


Позив за пријаву за стипендирану мобилност запослених
на Шлеском медицинском универзитету у Катовицама (Пољска)


Конкурс за Факултет медицинских наука

У складу са потписаним интер-институционалним уговором за размену са Шлеским медицинским универзитетом у Катовицама запослени у настави на Факултету медицинских наука Универзитета у Крагујевцу могу се пријавити за стипендирану мобилности и то:

 • staff mobility for teaching (размена у трајању од 5 дана)

Наставни кадар је у обавези да у току размене одржи најмање 8 сати предавања недељно.

Доступне студијске области: Medicine, Dentistry, Pharmacy, Nursing, Physiotherapy

Рок за достављање пријава: 10. децембар 2017. године?.

Опширније погледајте овде


Инфо дан о отвореним конкурсима програма Еразмус+

Универзитет у Крагујевцу ће у сарадњи са Фондацијом Темпус- Еразмус+ канцеларијом у Србији организовати Еразмус+ Инфо дан о отвореним конкурсима програма Еразмус+ у области образовања и младих, 01. децембра 2017. године, у Свечаној сали Ректората Универзитета у Крагујевцу.

Пријава за учешће на Инфо дану се врши попуњавањем регистрационог формулара: http://erasmusplus.rs/prijava-erazmus-infodan-kg2017/?langkl=lat. Рок за пријављивање је 28. децембар у 23:59, након чега ћега ће Вас Фондација Темпус- Еразмус+ канцеларија у Србији обавестити о статусу Ваше пријаве.

Више информација о Инфо дану можете погледати на сајту Универзитета у Крагујевцу: http://www.kg.ac.rs/vest.php?vest_je=1574, као и на сајту Фондације Темпус- Еразмус+ канцеларије у Србији.
 

 

 

Због промене SSL протокола у nonSSL, повремено може доћи до неисправности линкова на страницама, у том случају пробајте без протокола https://. Извињавамо се на свим могућим сметњама.