Тренутно сте на:
 
Вести са факултета
  Најновије вести
 


Повезани садржаји:
 
Најновије вести
Архива вести
 

Навигација:
 
Почетна страна
 







 
ВЕСТИ И ДОГАЂАЈИ
НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИАРХИВА ВЕСТИ

ПОТПИСАН СПОРАЗУМ О САРАДЊИ ФМН И КБЦ „БЕЖАНИЈСКА КОСА“

Декан ФМН проф. др Владимир Јаковљевић и директорка КБЦ „Бежанијска коса“ доц. др Марија Здравковић потписали су, у оквиру свечаности обележавања Дана и славе факултета, споразум о сарадњи наше две установе. Споразум дефинише сарадњу у области образовања, научног рада и здравствене делатности чиме ће и ФМН и КБЦ „Бежанијска коса“ добити на квалитету у свом свакодневном раду.

Проф. Јаковљевић и директорка Здравковић најпре су изразили задовољство што споразум потписују 9. децембра, на 46. годишњицу рада и постајања ФМН који је у години на измаку постао интернационално препознатљив факултет и лидер у региону у области науке и научно-истраживачког рада. Споразум, како су констатовали, даје могућност остваривања сарадње на различитим нивоима чиме ће квалитет и наставне и здравствене делатности обе установе бити значајно бољи.




Због промене SSL протокола у nonSSL, повремено може доћи до неисправности линкова на страницама, у том случају пробајте без протокола https://. Извињавамо се на свим могућим сметњама.