Тренутно сте на:
 
Вести са факултета
  Најновије вести
 


Повезани садржаји:
 
Најновије вести
Архива вести
 

Навигација:
 
Почетна страна
 







 
ВЕСТИ И ДОГАЂАЈИ
НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИАРХИВА ВЕСТИ

САРАДЊА СА ИНДИЈОМ ЈЕДАН ОД СТРАТЕШКИХ ЦИЉЕВА ФМН

У оквиру своје посете Индији 21. фебруара 2024. декан нашег Факултета проф. др Владимир Јаковљевић посетио је Амбасаду Републике Србије у Њу Делхију. Проф. Јаковљевић разговарао је са Њ.Е. господином Синишом Павићем, амбасадором Србије и Индији. Током сусрета саговорници су дошли до закључка да би сарадња у области образовања и науке са Индијом требало да буде један од стратешких циљева наших институција у будућности. Њ.Е. господин Синиша Павић је истакао да ће Амбасада дати пуну подршку и логистику оваквим правцима сарадње.

Проф. Јаковљевић је у Њу Делхију је, захваљујући најзначајнијем партеру нашег Факултета у анимирању индијских студената, „Sun Education&Excel Education Services“ био у посети једном од највећих ланаца ексклузивних болница „Manipal Hospitals“ и са њима разговарао о могућим правцима сарадње у едукацији студената из Индије, али и других земаља.





Због промене SSL протокола у nonSSL, повремено може доћи до неисправности линкова на страницама, у том случају пробајте без протокола https://. Извињавамо се на свим могућим сметњама.