Trenutno ste na:
 
Vesti sa fakulteta
  Najnovije vesti
 


Povezani sadržaji:
 
Najnovije vesti
Arhiva vesti
 

Navigacija:
 
Početna strana
 







 
VESTI I DOGAĐAJI
NAJNOVIJE VESTIARHIVA VESTI

ODRŽAN „INDEKS 2024“ U ČAČKU

Turistička organizacija Čačka, u saradnji sa Ministarstvom prosvete Skolskom upravom Čačak, filijalom Nacionalne službe za zapošljavanje, srednjim školama iz Čačka i okruženja organizovala je sedamnaesti put prezentaciju „INDEKS 2024“ svojevrsni sajam obrazovanja kako bi učenicima koji završavaju srednju školu i žele da nastave dalje školovanje omogućila što stručniji , kvalitetniji i lakši izbor budućeg zanimanja.

Maturanti sedam srednjih škola iz Čačka ali i Lučana, Ivanjice, Požege i Gornjeg Milanovca bili su u prilici da se upoznaju sa studijskim programima čak 40 fakulteta iz čitave Srbije. Fakultet medicinskih nauka na ovoj manifestaciji predstavio je naš PR tim, a maturanti su pokazali, tradicionalno najveće interesovanje za studije medicine, zatim stomatologije i farmacije, ali i osnovne strukovne studije. Pored našeg Fakulteta sa Univerziteta u Kragujevcu predstavili su se i Ekonomski fakultet, FILUM, Fakultet inženjerskih nauka, Pedagoški fakulteti iz Jagodine i Užica, Fakultet za mašinstvo i građevinarstvo iz Kraljeva, Fakultet tehničkih nauka iz Čačka i Fakultet za hotelijerstvo i turizam iz Vrnjačke Banje.







Zbog promene SSL protokola u nonSSL, povremeno može doći do neispravnosti linkova na stranicama, u tom slučaju probajte bez protokola https://. Izvinjavamo se na svim mogućim smetnjama.