Trenutno ste na:
 
Vesti sa fakulteta
  Najnovije vesti
 


Povezani sadržaji:
 
Najnovije vesti
Arhiva vesti
 

Navigacija:
 
Početna strana
  
VESTI I DOGAĐAJI
NAJNOVIJE VESTIARHIVA VESTI

POSETA SPORTISTA CENTRU ZA FIZIOLOGIJU NAPORA I SPORTSKU MEDICINU

Centar za fiziologiju napora i sportsku medicinu našeg fakulteta posetili su najperspektivniji sportisti naše zemlje iz kategorije borilačkih sportova - Marko Bojković (MMA) i Jovan Nikolić (boks).

Pomenuti sportisti, koji su inače reprezentativci Srbije, ovom prilikom su obavili kompletan sportsko-medicinski pregled, uz analizu telesne kompozicije i krvne slike kao i ergospirometrijsko testiranje. Poverenje koje su nam svojim dolaskom ukazali najbolji je pokazatelj regionalnog liderstva našeg centra u pružanju sportsko-medicinske zdravstvene delatnosti što će značajno unaprediti njegovu prepoznatljivost među vrhunskim i ostalim sportistima na teritoriji cele republike.

Inače, sportska medicina u Kragujevcu obeležila je 50 godina postojanja u okviru Doma zdravlja Kragujevac, a samoj svečanosti u Skupštini grada prisustvovao je prof.dr Vladimir Živković. Tu tradiciju dugu 5 decenija uspešno je nastavio naš Centar fiziologiju napora i sportsku medicinu.Zbog promene SSL protokola u nonSSL, povremeno može doći do neispravnosti linkova na stranicama, u tom slučaju probajte bez protokola https://. Izvinjavamo se na svim mogućim smetnjama.