Тренутно сте на:
 
Вести са факултета
  Најновије вести
 


Повезани садржаји:
 
Најновије вести
Архива вести
 

Навигација:
 
Почетна страна
 







 
ВЕСТИ И ДОГАЂАЈИ
НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИАРХИВА ВЕСТИ

ИНТЕНЗИВИРАЊЕ САРАДЊЕ СА СТОМАТОЛОШКИМ ФАКУЛТЕТОМ ИЗ ПАНЧЕВА

У организацији нашег факултета и Стоматолошког факултета у Панчеву Универзитет Привредна академија Нови Сад, организована су предавања и практичне радионице за студенте основних студија. У оквиру дводневног б боравка у Крагујевцу, група студента пете године студија са Стоматолошког факултета у Панчеву слушала je предавање из области Болести зуба и ендодонција под називом „Суво радно поље-примена кофердама“ а које су одржали др Милош Папић и др Сузана Живановић. Предавање из области Стоматолошке протетике под називом „Регистровање просторног односа горњевиличног комплекса помоћу образног лука“ одржали су др Дејан Здравковић и др Милица Јовановић за студенте Стоматолошког факултета у Панчеву. У просторијама ОЈ Завода за стоматологију Факултета медицинских наука након предавања одржане су практичне радионице.

Студентима нашег факултета предавање и практичну радионицу на тему „Препарација зуба за безметалне надокнаде“ одржао је проф. др Данимир Јевремовић у просторијама тренинг центра Акорд-дентал у Крагујевцу. Такође, студенти нашег факултета су имали прилику да слушају предавање на тему „Шивење у пародонталној хирургији“ које је одржао доц.др Миљан Пулетић. Након предавања у тренинг центру Акорд-дентал у Крагујевцу одржана је истоимена радионица. Овакавим видом сарадње студенти имају прилику да чују предавања других наставника и размене искуства са студентима других факултета.









Због промене SSL протокола у nonSSL, повремено може доћи до неисправности линкова на страницама, у том случају пробајте без протокола https://. Извињавамо се на свим могућим сметњама.